top of page

- Rólunk -

drkovacs_logo_teteje_feher.gif

A DR. KOVÁCS PÉTER ÜGYVÉDI IRODA

2004 óta az Önök szolgálatára

A DR. KOVÁCS PÉTER ÜGYVÉDI IRODA elsődleges célja, hogy az Ügyvédi Irodát a bizalmukkal megtisztelő már meglévő és leendő Ügyfelei részére GYORS, PRECÍZ és TELJES KÖRŰ JOGI SZOLGÁLTATÁSOKAT nyújtson a NEMZETKÖZI JOG, az EURÓPAI UNIÓ-, és a MAGYARORSZÁG JOGÁNAK minden területén.

 

A cégekkel ingatlanokkal és hajókkal kapcsolatos – mind polgári jogi, gazdasági társasági jogi, ingatlanjogi teljes körű jogi szolgáltatások /okiratszerkesztés, polgári peres, és nem peres képviselet/, mind pedig a büntetőjogi képviselet az Ügyvédi Iroda tevékenységei közé tartoznak.

Law Books

Egyedülálló technológia...

A DR. KOVÁCS PÉTER ÜGYVÉDI IRODA munkaszervezésére működésére jellemző, hogy főtevékenységeihez, azaz a fő ügytípusoknak megfelelően divíziók kerültek kialakításra, mely divíziókon belül – a Magyarországon egyedülálló informatikai-, információ-technológiai háttérnek köszönhetően – válik lehetővé a GYORS, PRECÍZ és TELJES KÖRŰ JOGI SZOLGÁLTATÁS.

Dr. Kovács Péter

Dr Kovács Péter.jpg

Kovács Péter 1981. február 26-án született Vácon. Általános iskolai, majd gimnáziumi tanulmányait Vácon a Juhász Gyula Általános Iskolában és a Madách Imre Gimnáziumban végezte. Közvetlenül a gimnáziumi érettségi megszerzését követően felvételt nyert a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog-, és Államtudományi Karára Budapestre, majd a Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karára. Joghallgatóként prezentációit ingatlanjogi, társasági jogi, adó-, pénzügyi jogi témákban készítette „Az ingatlan tulajdonjogának megszerzése, és az arról való bizonyosság”, „A magyarországi ingatlanokra vonatkozó adó-, és illetékjogi szabályozás”, valamint diplomamunkáját „Az ingatlan” címmel. Közgazdászhallgatóként prezentációit nemzetközi adózási, számviteli, pénzügyi,- és vezetéstudományi-stratégiai témákban, diplomamunkáját  „A jogi szolgáltatások és az információ-technológia összefüggései Magyarországon” címmel írta. A kötelező ügyvédjelölti időszakot ingatlanjoggal, és cégjoggal foglalkozó két budapesti ügyvédi irodában töltötte, majd 2008. áprilisában jogi szakvizsgát tett. Az Ügyvédi Irodát 2008. májusában alapította, melynek egyszemélyes tulajdonosa és vezetője.

Kelt: Budapest, 2008. májusában

( Balzac)

The Glory of a Good Lawyer

Is to Win a Bad Trial.

bottom of page